08/01/2023 08/01/2023 Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, εορτή της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού στην πανήγυρη της Ιεράς Μονής Καλλέργη στο Καστέλλι Πεδιάδος, χοροστάτησε στον όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας. Συλλειτούργησε ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Σίμων Βουτυριάδης και κληρικοί της Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 11:14

Στην πανήγυρη της Μονής Καλλέργη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην πανήγυρη της Μονής Καλλέργη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023, εορτή της Συνάξεως του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού στην πανήγυρη της Ιεράς Μονής Καλλέργη στο Καστέλλι Πεδιάδος, χοροστάτησε στον όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας.

Συλλειτούργησε ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Σίμων Βουτυριάδης και κληρικοί της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της ακολουθίας πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού των υδάτων στη δεξαμενή της Μονής και η κοπή Βασιλόπιτας.

Στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τα πολλά χαρίσματα του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού και ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα στο εκκλησίασμα.

Το παρών έδωσε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ.Νίκος Σκουλάς και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καστελλίου κ. Μαρία Σκουλούδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων