16/03/2019 16/03/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε και μίλησε κατάλληλα για το ιερό πρόσωπο της Θεομήτορος κατά τη Α´ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστί  Ιεράπετρας. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον πρώην Εφημέριο και Πνευματικό του μοναστηριού Πανοσιώτατο Αρχιμ. Αναστάσιο Χατζάκη...
16 Μαρτίου, 2019 - 11:41

Στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε και μίλησε κατάλληλα για το ιερό πρόσωπο της Θεομήτορος κατά τη Α´ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ιερό Ησυχαστήριον Αναστάσεως του Κυρίου και Άξιον Εστί  Ιεράπετρας.


Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον πρώην Εφημέριο και Πνευματικό του μοναστηριού Πανοσιώτατο Αρχιμ. Αναστάσιο Χατζάκη στο κελί του, όπου αναρρώνει, και του ευχήθηκε καλή Σαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων