03/02/2021 03/02/2021 Στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στη Σίψα της Δράμας, εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος την εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού. Το απόγευμα της Δευτέρας (παραμονή της εορτής) χοροστάτησε στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής (Καθολικό της Ιεράς Μονής) και το πρωί της Τρίτης, 2 Φεβρουαρίου 2021, χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:44

Στη Μονή του Αγ. Γεωργίου του Καρσλίδη γιόρτασε χθες ο Μητρ. Δράμας

Διαδώστε:
Στη Μονή του Αγ. Γεωργίου του Καρσλίδη γιόρτασε χθες ο Μητρ. Δράμας

Στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος, στη Σίψα της Δράμας, εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος την εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Το απόγευμα της Δευτέρας (παραμονή της εορτής) χοροστάτησε στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής (Καθολικό της Ιεράς Μονής) και το πρωί της Τρίτης, 2 Φεβρουαρίου 2021, χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και κήρυξε τον θείο Λόγο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, που είναι γνωστότερο στους πιστούς ως το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων