19/03/2020 19/03/2020 Την αναστολή της δημόσιας τέλεσης των Ιερών Ακολουθιών ανακοίνωσε και η Ιερά Μονή του Πανορμίτη στην Σύμη, με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ο Ιερός Ναός του Ταξιάρχη θα παραμένει ανοικτός από τις οκτώ το πρωί και έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου όσοι πιστοί...
19 Μαρτίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2020 - 12:54

Στον Πανορμίτη της Σύμης, μόνο για ατομική προσευχή

Διαδώστε:
Στον Πανορμίτη της Σύμης, μόνο για ατομική προσευχή

Την αναστολή της δημόσιας τέλεσης των Ιερών Ακολουθιών ανακοίνωσε και η Ιερά Μονή του Πανορμίτη στην Σύμη, με βάσει την Κοινή Υπουργική Απόφαση στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ο Ιερός Ναός του Ταξιάρχη θα παραμένει ανοικτός από τις οκτώ το πρωί και έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου όσοι πιστοί το επιθυμούν να προσέρχονται μεμονωμένως για ατομική προσευχή.
Κατά το προσεχές διάστημα και μέχρι νεωτέρας οι ξενώνες της Ιερά Μονής θα παραμείνουν κλειστοί κι ως εκ τούτου δεν είναι εφικτή η διανυκτέρευση των επισκεπτών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων