23/08/2022 23/08/2022 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μπούρα Αρκαδίας επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο ιεράρχης στο κήρυγμά του μετά από κανονική αδεία που έλαβε από τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιου και τοποτηρητή...
23 Αυγούστου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2022 - 18:45

Τα Εννιάμερα της Παναγίας στην Ι. Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μπούρα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τα Εννιάμερα της Παναγίας στην Ι. Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μπούρα (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μπούρα Αρκαδίας επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο ιεράρχης στο κήρυγμά του μετά από κανονική αδεία που έλαβε από τον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιου και τοποτηρητή της Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως, στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον λόγο του Κυρίου «Μακάριοι οι ακούοντες τον λόγον του Θεού και φυλάσσοντες αυτόν».

Απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα τόνισε ότι «πρέπει να προσέχουμε ποιους ακούμε, επιλέγοντας του γνήσιους φορείς και εκφραστές της ιεράς μας παραδόσεως».

Ευχαρίστησε δε την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής μοναχή Παρθενία και την αδελφότητα της Μονής για τη φιλοξενία. Ευχήθηκε δε η Παναγία να προστατεύει όλο τον κόσμο και να ευλογεί τα καλά τους έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων