19/04/2023 19/04/2023 Ειδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα του παγκοσμίως έγκυρου ταξιδιωτικού Μέσου “Travel and Leisure”  κατατάσσει τα Μετέωρα ως ένα από τα ωραιότερα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης στην Ελλάδα. Στο “Travel and Leisure”  επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Για απίστευτη θέα, επισκεφθείτε τα Μετέωρα, που βρίσκονται στη Θεσσαλία. Η περιοχή αποτελείται από τεράστιους βραχώδεις σχηματισμούς που...
19 Απριλίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2023 - 13:21

Tα Μετέωρα στα 15 πιο όμορφα μέρη για να επισκεφθείς στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Tα Μετέωρα στα 15 πιο όμορφα μέρη για να επισκεφθείς στην Ελλάδα

Ειδικό αφιέρωμα για την Ελλάδα του παγκοσμίως έγκυρου ταξιδιωτικού Μέσου “Travel and Leisure”  κατατάσσει τα Μετέωρα ως ένα από τα ωραιότερα μέρη που αξίζει να επισκεφθεί ο ταξιδιώτης στην Ελλάδα.

Στο “Travel and Leisure”  επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Για απίστευτη θέα, επισκεφθείτε τα Μετέωρα, που βρίσκονται στη Θεσσαλία. Η περιοχή αποτελείται από τεράστιους βραχώδεις σχηματισμούς που φτάνουν προς τον ουρανό. Μέσα στους υπέροχους σχηματισμούς βρίσκονται πολλά μοναστήρια, τα οποία εντάχθηκαν στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO».

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην Αρχαία Ολυμπία ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνεται μαζί με τη Θεσσαλονίκη, την Επίδαυρο και νησιωτικούς προορισμούς, στο αφιέρωμα με τίτλο : «Τα 15 πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα».

Επίσης, στο άρθρο υπάρχει υπερσύνδεσμος που παραπέμπει σε παλαιότερο αναλυτικό δημοσίευμα για τα μοναστήρια στα Μετέωρα.

Κατά σειρά τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα είναι: Αθήνα, Μήλος, Μύκονος, Δελφοί, Χαλκιδική, Επίδαυρος, Γλυθειο, Μετέωρα, Σίφνος, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Μεσολόγγι, Ολυμπία, Ναύπλιο.

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων