25/01/2021 25/01/2021 Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ημέρα μνήμης της Οσίας Ξένης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας, κεκλεισμένων των θυρών με την συμμετοχή μόνο της αδελφότητας, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην οσιωτάτη Γερόντισσα Ξένη για...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 15:28

Τα Ονομαστήρια της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ Δαυλείας

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Ιερουσαλήμ Δαυλείας

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ημέρα μνήμης της Οσίας Ξένης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ Δαυλείας, κεκλεισμένων των θυρών με την συμμετοχή μόνο της αδελφότητας, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην οσιωτάτη Γερόντισσα Ξένη για την ονομαστική της εορτή έτη πολλά, υγεία, δύναμη και καλό παράδεισο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων