13/07/2021 13/07/2021 Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε την Κυριακή, 11 Ιουλίου, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού για την μνήμη του οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Παϊσιος. Της Αγρυπνίας προξήρχε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά, Θεοφιλέστατος...
13 Ιουλίου, 2021 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 9:05

Τα Ονομαστήρια του Ηγουμένου στη Μονή Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του Ηγουμένου στη Μονή Προδρόμου Μέσα Ποταμού

Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε την Κυριακή, 11 Ιουλίου, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού για την μνήμη του οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης Παϊσιος.

Της Αγρυπνίας προξήρχε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαχαιρά, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λήδρας κ. Επιφάνιος και συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Λεμεσού Αρχιμανδρίτης Ισαάκ, ο Ηγούμενος της Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μοναγρίου Αρχιμανδρίτης Γεννάδιος, ο εορτάζων Ηγούμενος της Μονής του Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού Αρχιμανδρίτης Παϊσιος και πολλοί ιερείς από διάφορες Μητροπόλεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων