22/06/2023 22/06/2023 Τα ονομαστήριά του εόρτασε σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, μνήμη του Ιερομάρτυρος Ευσεβίου, Επισκόπου Σαμοσάτων, ο Καθηγούμενος της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας και Εθνικής Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός. Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής προέστη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν κληρικοί της ευρύτερης περιοχής. Μετά το πέρας της...
22 Ιουνίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 14:22

Τα ονομαστήρια του Καθηγουμένου της Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Καθηγουμένου της Μονής Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων, Αρχιμανδρίτη Ευσεβίου

Τα ονομαστήριά του εόρτασε σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου, μνήμη του Ιερομάρτυρος Ευσεβίου, Επισκόπου Σαμοσάτων, ο Καθηγούμενος της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας και Εθνικής Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος Σπανός.

Της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής προέστη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν κληρικοί της ευρύτερης περιοχής.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αιωνίου αναπαύσεως δύο ηγιασμένων μορφών της τοπικής Εκκλησίας του αειδήμου Ιερομονάχου Ευσεβίου Γιαννακάκη και του αειδήμου Ιεροδιακόνου Ευσεβίου Κηπουργού.

Ακολούθησαν μοναστηριακά κεράσματα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής και ευχές για μακροημέρευση τόσο στον Καθηγούμενο όσο και στο Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου που είχε πριν λίγες μέρες τα ονομαστήριά του.

Πηγή: kalavrytanews.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων