27/06/2020 27/06/2020 Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, είχαν την Πέμπτη 25/6/2020 τα «Παιδιά της Άνοιξης» του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμΕΑ.  Τα παιδιά με τους φροντιστές τους πραγματοποίησαν μία ευλογημένη, όπως την χαρακτηρίζουν τα ίδια, εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, όπου τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο...
27 Ιουνίου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 16:48

Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά

Διαδώστε:
Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και συνάντηση με τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, είχαν την Πέμπτη 25/6/2020 τα «Παιδιά της Άνοιξης» του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμΕΑ. 

Τα παιδιά με τους φροντιστές τους πραγματοποίησαν μία ευλογημένη, όπως την χαρακτηρίζουν τα ίδια, εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, όπου τους υποδέχθηκε εγκάρδια ο π. Παντελεήμων, ο οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους του μοναστηριού, μιλώντας τους για την ιστορία του, το βίο των μοναχών και για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.
Στη συνέχεια, ήπιαν από το θαυματουργό Αγίασμα της Μονής και παρακολούθησαν την κατασκευή εικόνων από τον υπεύθυνο μοναχό.

Παράλληλα, τα «Παιδιά της Άνοιξης» είχαν, επίσης, την ευλογία να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Δοβρά και τα τίμια λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Στην πορεία, συνοδευόμενοι από τον πατέρα Παντελεήμονα, επισκέφθηκαν το βήμα του Αποστόλου Παύλου.

Τέλος, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων στην Ιερά Μητρόπολη, όπου έλαβαν την ευχή και την ευλογία του. Τόσο οι μοναχοί όσο και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, υποδέχθηκαν τους ωφελούμενους με χαρά και αγάπη και τους προσέφεραν ροφήματα και κεράσματα, καθώς επίσης και εικόνες για τους ίδιους, αλλά και για το ΚΔΗΦ.

H δράση ολοκληρώθηκε σε καφέ της περιοχής, όπου οι ωφελούμενοι απόλαυσαν ροφήματα κάτω από τη σκιά των δέντρων, δίπλα στο φράγμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων