22/09/2022 22/09/2022 Η Ιερά Μονή Μαχαιρά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το δίτομο έργο «Επιστημονικός Τόμος» Α´ και Β´, που περιλαμβάνει τα Πρακτικά των Ημερίδων που διοργανώθηκαν κατά το επετειακό έτος 2021, με θέμα: «Η εκατόμβη της 9 ης Ιουλίου 1821». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 10:24

Τα Πρακτικά των Ημερίδων του επετειακού έτους 2021 από την Ι.Μ. Μαχαιρά

Διαδώστε:
Τα Πρακτικά των Ημερίδων του επετειακού έτους 2021 από την Ι.Μ. Μαχαιρά

Η Ιερά Μονή Μαχαιρά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το δίτομο έργο «Επιστημονικός Τόμος» Α´ και Β´, που περιλαμβάνει τα Πρακτικά των Ημερίδων που διοργανώθηκαν κατά το επετειακό έτος 2021, με θέμα: «Η εκατόμβη της 9 ης Ιουλίου 1821».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου στην οδό Καλλιπόλεως.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Χαιρετισμός από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομον Β´

Χαιρετισμός από τον Υπουργό Παιδείας κ. Πρόδρομο Προδρόμου

«Ο βαρύς φόρος αίματος της Κύπρου κατά την Οθωμανοκρατία». Παρουσίαση του δίτομου Επιστημονικού Έργου από τον Δρα Κυπριανό Λούη, Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης

«Εν κατακλείδι… ο απολογισμός». Ομιλία Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Λήδρας κ. Επιφανίου, Ηγουμένου Ιεράς Μονής Μαχαιρά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων