15/04/2021 15/04/2021 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της αδελφής της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας, Χριστοφόρας, κατά κόσμον Θεοπούλας Μανθά. Ετάφη στον χώρο ανατολικά του Καθολικού της Μονής, όπου έχουν ενταφιαστεί ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κυρός Σεραφείμ και ο Μακαριστός Πρωτοσύγκελλος της ίδιας Ιεράς Μητροπόλεώς κυρός Γεώργιος...
15 Απριλίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2021 - 16:01

Τελέστηκε η εξόδιος της Μοναχής Χριστοφόρας

Διαδώστε:
Τελέστηκε η εξόδιος της Μοναχής Χριστοφόρας

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της αδελφής της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων Καλαμπάκας, Χριστοφόρας, κατά κόσμον Θεοπούλας Μανθά.

Ετάφη στον χώρο ανατολικά του Καθολικού της Μονής, όπου έχουν ενταφιαστεί ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κυρός Σεραφείμ και ο Μακαριστός Πρωτοσύγκελλος της ίδιας Ιεράς Μητροπόλεώς κυρός Γεώργιος Στέφας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων