22/05/2021 22/05/2021 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου 2021, το πρωί,  μνημόσυνο με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία της μοναχής της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων, Χριστοφόρας, κατά κόσμον Θεοπούλας Μανθά. Μετά το μνημόσυνο, τελέστηκε και τρισάγιο στον τάφο της που βρίσκεται στον χώρο ανατολικά του Καθολικού της...
22 Μαΐου, 2021 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2021 - 13:21

Τελέστηκε το μνημόσυνο της μοναχής Χριστοφόρας

Διαδώστε:
Τελέστηκε το μνημόσυνο της μοναχής Χριστοφόρας

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου 2021, το πρωί,  μνημόσυνο με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία της μοναχής της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων, Χριστοφόρας, κατά κόσμον Θεοπούλας Μανθά.

Μετά το μνημόσυνο, τελέστηκε και τρισάγιο στον τάφο της που βρίσκεται στον χώρο ανατολικά του Καθολικού της Μονής, όπου έχουν ενταφιαστεί ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κυρός Σεραφείμ και ο Μακαριστός Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, κυρός Γεώργιος Στέφας.

Πληροφορίες και φωτογραφίες: www.tameteora.gr

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων