14/02/2023 14/02/2023 Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2022, δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία προβάλλει την παραβολή του Ασώτου Υιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μετσόβου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Βουτσάς), πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βουτσάς...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 11:12

Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μετσόβου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μετσόβου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2022, δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία προβάλλει την παραβολή του Ασώτου Υιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μετσόβου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Βουτσάς), πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βουτσάς π. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην παραβολή του Ασώτου Υιού και στο παράδειγμα της μετανοίας που μας προβάλλει ο Κύριος με αυτήν την παραβολή.

Τέλος, ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Βουτσάς π. Σεραφείμ, τους Διακόνους, την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Κερκύρας με την συνοδεία της, οι οποίες έψαλλαν κατανυκτικά και κατά τον εσπερινό και κατά την Θεία Λειτουργία και τέλος την μοναχή Θέκλα της οποίας η κουρά έγινε κατά τον Αναστάσιμο Εσπερινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων