06/01/2022 06/01/2022 Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης Καμερούν (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), ανήμερα των Θεοφανείων τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό, στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής. Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος Στην συνέχεια έγινε ​ρίψη του Τιμίου Σταυρού και Αγιασμός των Υδάτων, σε παρακείμενο...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 19:44

Θεοφάνεια στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης Αττικής με τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης Αττικής με τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου

Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου θεολόγος, ιατρός και κληρικός της Ιεράς Μητρόπολης Καμερούν (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), ανήμερα των Θεοφανείων τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό, στην Γυναικεία Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης – Αττικής.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

Στην συνέχεια έγινε ​ρίψη του Τιμίου Σταυρού και Αγιασμός των Υδάτων, σε παρακείμενο της Ιεράς Μονής “ρυάκι “.

Ο π. Ευάγγελος ανέφερε στους πιστούς Χριστιανούς, ότι των Θεοφανείων στην Ιερά Μητρόπολη Καμερούν, όπως και σε άλλες Μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τελούνται Ομαδικές Βαπτίσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων