20/03/2023 20/03/2023 Την μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού τίμησαν και εφέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ιερά Μονή Αστερίου με την τέλεση πανηγυρικής αγρυπνίας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο μετοχιάρης της Μονής Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός. Στην ιερά Αγρυπνία συμμετείχαν κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και άλλων Ιερών Μητροπόλεων της Αττικής,...
20 Μαρτίου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2023 - 10:56

Τίμησαν τη μνήμη του Οσίου Αλεξίου στην Ιερά Μονή Αστερίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Τίμησαν τη μνήμη του Οσίου Αλεξίου στην Ιερά Μονή Αστερίου (ΦΩΤΟ)

Την μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού τίμησαν και εφέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα στην Ιερά Μονή Αστερίου με την τέλεση πανηγυρικής αγρυπνίας, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο μετοχιάρης της Μονής Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός.

Στην ιερά Αγρυπνία συμμετείχαν κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και άλλων Ιερών Μητροπόλεων της Αττικής, οι οποίοι μαζί με πιστούς, προσήλθαν να συνεορτάσουν την μνήμη του Οσίου Αλεξίου και να ευχηθούν στον εορτάζοντα Μετοχιάρη της Μονής.

Ο π. Αλέξιος Γιαννιός ευχαρίστησε τους Πατέρες, οι οποίοι λάμπρυναν με την παρουσία τους εορτασμούς και ευχήθηκε καταλλήλως, καθώς και σε όλους τους προσκυνητές και ιεροψάλτες που προσήλθαν και συμμετείχαν στην κατανυκτική ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων