17/08/2020 17/08/2020 Την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγύρισαν στην Ιερά Μονή Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας μετέβη στην Αγία Μονή Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Δορούκα, τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ...
17 Αυγούστου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 17:41

Τίμησαν την Παναγία στην Αγία Μονή Βιάννου

Διαδώστε:
Τίμησαν την Παναγία στην Αγία Μονή Βιάννου

Την εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγύρισαν στην Ιερά Μονή Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ανδρέας μετέβη στην Αγία Μονή Βιάννου, όπου χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας πλαισιωμένος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ζαχαρία Δορούκα, τον Πρεσβύτερο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κοντάκης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας στο κήρυγμά του αναφέρθηκε εκτενώς στο Πανσεβάσμιο Πρόσωπο της Παναγίας και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους, ιδιαιτέρως δε σε όσους και όσες εορτάζουν.

Παρόντες στην πανήγυρη ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης καθώς και πλήθος πιστών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων