20/08/2020 20/08/2020 Η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του εν Πάρω εορτάστηκε στην Ιερά και Σεβασμία Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής και τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, αδελφός της Ιεράς Μονής Παναγίας “Πελεκητής”. Της...
20 Αυγούστου, 2020 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2020 - 13:06

Τίμησαν τον Άγιο Αρσένιο στην Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Πετρίλου

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Αρσένιο στην Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Πετρίλου

Η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αρσενίου του εν Πάρω εορτάστηκε στην Ιερά και Σεβασμία Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής και τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, αδελφός της Ιεράς Μονής Παναγίας “Πελεκητής”.

Της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας συμπαραστατούμενος από τους αδελφούς της Ιεράς Μονής Πανοσιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντά και Οσιώτατο Ιερομόναχο π. Βαρσανούφιο Βοϊβόντα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων