23/03/2023 23/03/2023 Τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου Σύμης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σύμης και την Ιερά Μονή Πανορμίτου: Το Σάββατον 25η Μαρτίου και ώρα...
23 Μαρτίου, 2023 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 19:58

Την Κυριακή τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού Θεοτόκου της Μονής Πανορμίτου Σύμης

Διαδώστε:
Την Κυριακή τα εγκαίνια του Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού Θεοτόκου της Μονής Πανορμίτου Σύμης

Τα Εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου Σύμης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Σύμης και την Ιερά Μονή Πανορμίτου:

Το Σάββατον 25η Μαρτίου και ώρα 18:00 

Θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός, όπου ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Ακολουθία Καταμερισμού των Αγίων Λειψάνων επί τοις Εγκαινίοις την επαύριον.

Κυριακή 26η Μαρτίου και ώρα 07:15

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει του Όρθρου και εν συνεχεία θα τελέσει τα Εγκαίνια του ανακαινισθέντος Ιερού Παρεκκλησίου Ευαγγελισμού Θεοτόκου.

Μετά δε το πέρας, η Ιερά Μονή θα παραθέσει εις την Μεγάλη Τράπεζα αυτής, πλουσιοπάρχον εόρτιον κέρασμα, επί τω χαροποιώ γεγονότι.

Η παρούσα επέχει θέσιν προσκλήσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων