15/12/2023 15/12/2023 Μαθητές και μαθήτριες του 11ου Γυμνασίου Ιλίου, περίπου 70 τον αριθμό, από όλες τις τάξεις, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου την Ιερά Μονή Πεντέλης και το Διορθόδοξο Κέντρο, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους, υποδιευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Παναγιωτοπούλου και κυρίες Μυρσίνη Τσαλίκη, Αγγελική Καϊάφα, Άλκηστις Κουζούπη. Στο καθολικό της Ιεράς Μονής ο κ. Στυλιανός Αραβαντινός τους...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 12:24

Το Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες του 11ου Γυμνασίου Ιλίου

Διαδώστε:
Το Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης επισκέφθηκαν μαθητές και μαθήτριες του 11ου Γυμνασίου Ιλίου

Μαθητές και μαθήτριες του 11ου Γυμνασίου Ιλίου, περίπου 70 τον αριθμό, από όλες τις τάξεις, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου την Ιερά Μονή Πεντέλης και το Διορθόδοξο Κέντρο, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους, υποδιευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Παναγιωτοπούλου και κυρίες Μυρσίνη Τσαλίκη, Αγγελική Καϊάφα, Άλκηστις Κουζούπη.

Στο καθολικό της Ιεράς Μονής ο κ. Στυλιανός Αραβαντινός τους μίλησε για την ιστορία, τη βυζαντινή τέχνη και τη θεολογία της Ιεράς Μονής και ακολούθως στο Διορθόδοξο Κέντρο ξεναγήθηκαν στις αίθουσες, ενημερώθηκαν για τις δράσεις, επισκέφτηκαν ακολούθως τον χώρο της βιβλιοθήκης εκδηλώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τόσο τα παιδιά όσο και οι καθηγήτριές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων