24/08/2021 24/08/2021 Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, τελέστηκε το ενδεκαετές Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου. Κατά τη Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Βαβυλώνος κ....
24 Αυγούστου, 2021 - 13:05

Το ενδεκαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ρεθύμνης κυρού Ανθίμου

Διαδώστε:
Το ενδεκαετές μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Ρεθύμνης κυρού Ανθίμου

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, τελέστηκε το ενδεκαετές Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κυρού Ανθίμου.

Κατά τη Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Βαβυλώνος κ. Θεόδωρος, Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς που με τη συμμετοχή τους τίμησαν τη μνήμη του μακαριστού προκατόχου του και προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, ξενάγησε τους Ιεράρχες στους δύο εκθεσιακούς χώρους της Μονής: το Κειμηλιαρχείο και το Μουσείου του Μητροπολίτου Ανθίμου.

\

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων