20/05/2023 20/05/2023 Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Περάματος Μυλοποτάμου επισκέφθηκε προσκυνηματικά την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαΐου 2023. Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, προσέφερε γεύμα προς τους ωφελουμένους και εργαζομένους του Κ.Η.Φ.Η., στο οποίο παρακάθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και...
20 Μαΐου, 2023 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 17:48

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή

Διαδώστε:
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Περάματος Μυλοποτάμου επισκέφθηκε προσκυνηματικά την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ατάλης-Μπαλή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαΐου 2023.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Καλυβιανάκης, προσέφερε γεύμα προς τους ωφελουμένους και εργαζομένους του Κ.Η.Φ.Η., στο οποίο παρακάθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για μία ακόμη ευκαιρία αναστροφής με όλους τους εργαζομένους και τους ωφελουμένους του Κ.Η.Φ.Η. Περάματος και συνεχάρη για το πολύτιμο έργο, το οποίο πραγματοποιείται με αγάπη και στοργή σε αυτήν την δομή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η συνάντηση ανανεώθηκε, συν Θεώ, για τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας των Μυριοκεφάλων, όπου η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει και πάλι το Κ.Η.Φ.Η. Περάματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων