08/02/2019 08/02/2019 Με την πρέπουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της τιμίας και άφθαρτης χειρός της Αγίας Ενδόξου, Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ε.ε., στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στην περιοχή Εξαδαχτύλου της Θεσσαλονίκης. Το Ιερό λείψανο της Αγίας εκόμισε ο ιερομόναχος Γερβάσιος μαζί με...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2019 - 21:03

Το λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Το λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στη Θεσσαλονίκη

Με την πρέπουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της τιμίας και άφθαρτης χειρός της Αγίας Ενδόξου, Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ε.ε., στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στην περιοχή Εξαδαχτύλου της Θεσσαλονίκης. Το Ιερό λείψανο της Αγίας εκόμισε ο ιερομόναχος Γερβάσιος μαζί με τους Πατέρες της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους. Στη συνεχεία λιτανευτικός το σεπτό Λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, μεταφέρθηκε στο ναό όπου τελέσθηκε δέηση και εν συνεχεία η παράκληση της Αγίας και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

Το Ιερό Λείψανο της τιμίας και άφθαρτης χείρος της Αγίας, Ενδόξου, Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής θα παραμείνει στο Ιερό Μετόχιο μέχρι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου όπου μετά τον Εσπερινό, την Παράκληση & τους Χαιρετισμούς της Αγίας θα αποχωρήσει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων