09/02/2019 09/02/2019 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με Αγιορείτικη τάξη τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός κατά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ε.ε. στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου Ελισαίου Ιερομονάχου. Τον Καθηγούμενο της Μονής πλαισίωσαν Σιμωνοπετρίτες Πατέρες και κληρικοί από την συμπρωτεύουσα. Πλήθος πιστών, όλων των ηλικιών, συμμετείχε με...
09 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2019 - 21:06

Το “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στο Μετόχι Αγίου Χαραλάμπους Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Το “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στο Μετόχι Αγίου Χαραλάμπους Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με Αγιορείτικη τάξη τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός κατά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ε.ε. στο Ιερό Μετόχιο του Αγίου Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου Ελισαίου Ιερομονάχου. Τον Καθηγούμενο της Μονής πλαισίωσαν Σιμωνοπετρίτες Πατέρες και κληρικοί από την συμπρωτεύουσα.

Πλήθος πιστών, όλων των ηλικιών, συμμετείχε με κατάνυξη και ήρθε ευλαβικά στο Μετόχι για να προσκυνήσει το Άγιο Λείψανο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής. Δεξιά, έψαλλαν ο κ. Ιωάννης Λιάκος και η συνοδεία του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ / ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων