30/03/2022 30/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε των Ιερών Ακολουθιών του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέσθηκαν στο καθολικό της Ιεράς Μονής Καρδιωτίσσης-Κεράς Πεδιάδος, την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Μετά την απόλυση ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επί του μνήματος της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Μαριάμ Μοναχής, μνημόσυνο επί τη...
30 Μαρτίου, 2022 - 20:33

Το τετραετές μνημόσυνο της Καθηγουμένης της Ι.Μ. Κεράς Πεδιάδος Μαριάμ Μοναχής

Διαδώστε:
Το τετραετές μνημόσυνο της Καθηγουμένης της Ι.Μ. Κεράς Πεδιάδος Μαριάμ Μοναχής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος χοροστάτησε των Ιερών Ακολουθιών του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που τελέσθηκαν στο καθολικό της Ιεράς Μονής Καρδιωτίσσης-Κεράς Πεδιάδος, την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Μετά την απόλυση ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επί του μνήματος της μακαριστής Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Μαριάμ Μοναχής, μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει τεσσάρων ετών από της προς Κύριον εκδημίας της και ευχήθηκε όπως ο Θεός αναπαύσει την ψυχή της μετά των αγίων και των δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων