02/07/2019 02/07/2019 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Εκκλησία τιμά την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Μιχαήλ του Χωνιάτου, Μητροπολίτου Αθηνών. Στη Μητρόπολή Φθιώτιδος η μνήμη του μεγάλου Θεολόγου – Ιεράρχου όλως ιδιαιτέρως τιμάται στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών στην οποία ο Άγιος Μιχαήλ πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του, εκοιμήθη εν...
02 Ιουλίου, 2019 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 19:15

Τον Αγ. Μιχαήλ Χωνιάτη θα τιμήσουν στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών

Διαδώστε:
Τον Αγ. Μιχαήλ Χωνιάτη θα τιμήσουν στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Εκκλησία τιμά την μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Μιχαήλ του Χωνιάτου, Μητροπολίτου Αθηνών.

Στη Μητρόπολή Φθιώτιδος η μνήμη του μεγάλου Θεολόγου – Ιεράρχου όλως ιδιαιτέρως τιμάται στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών στην οποία ο Άγιος Μιχαήλ πέρασε τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του, εκοιμήθη εν Κυρίω και ετάφη.

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Θερμοπυλών, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος και θα συμμετάσχουν ιερείς τῆς περιοχῆς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων