08/01/2021 08/01/2021 Τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή του Κυρίου, το ιερό πρόσωπο με το οποίο κλείνει το άγιο δωδεκαήμερο, τίμησε με την τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, κεκλεισμένων των θυρών και μεταδιδόμενη ραδιοφωνικά, η ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχουμένου του Θεοφιλεστάτου...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 19:28

Του Άη Γιάννη στη Μονή Κορακιών και το φλουρί στον Σεβασμιώτατο

Διαδώστε:
Του Άη Γιάννη στη Μονή Κορακιών και το φλουρί στον Σεβασμιώτατο

Τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή του Κυρίου, το ιερό πρόσωπο με το οποίο κλείνει το άγιο δωδεκαήμερο, τίμησε με την τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, κεκλεισμένων των θυρών και μεταδιδόμενη ραδιοφωνικά, η ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχουμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως κ. Δαμασκηνού και της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της αδελφότητος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και την Αγιοβασιλόπιττα της Ιεράς Μονής.

Στο Αρχονταρίκι της Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά στην Γερόντισσα και στην αδελφότητα.

Να σημειωθεί ότι το φλουρί της Αγιοβασιλόπιττας το κέρδισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων