29/08/2021 29/08/2021 Τελέστηκε ο Εσπερινός αλλά και η Θεία Λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου, Μετόχιον της ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας. Στις 28 Αυγούστου εσπέρας έλαβε χώρα αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Σακελλάριο Δημήτριο Αργύρη εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας στο τέλος παρατέθηκε κέρασμα σε όλους τους πιστούς. Ανήμερα της...
29 Αυγούστου, 2021 - 22:06
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 22:04

Πανήγυρις στο Μετόχι της Μονής Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανήγυρις στο Μετόχι της Μονής Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε ο Εσπερινός αλλά και η Θεία Λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου, Μετόχιον της ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας.

Στις 28 Αυγούστου εσπέρας έλαβε χώρα αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Σακελλάριο Δημήτριο Αργύρη εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας στο τέλος παρατέθηκε κέρασμα σε όλους τους πιστούς. Ανήμερα της εορτής 29 Αυγούστου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο π. Δημήτριος Αργύρης μαζί με τον Ιεροδιάκονο π .Αστέριο Αποστόλου εκ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα του ιερού ναου Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο πατήρ Δημήτριος ευχήθηκε στους πιστούς μεταξύ των οποίων παρέστη η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας Μακαρία.

Ακολούθησε εόρτιο κέρασμα σε όλους τους πιστούς.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων