07/07/2020 07/07/2020 Την προσεχή Παρασκευή (10 Ιουλίου 2020) πανηγυρίζει η Ι.Μ. Παναγίας Κουδουμά τους Κτήτορες αυτής, Οσίους Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο. Κατά την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Ιεροδιακόνου π.Πορφυρίου Βατσιθιανού, αδελφού της Ι.Μονής Κουδουμά, που βρίσκεται στις νότιες ακτές της Κρήτης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Τετάρτη βράδυ με Πέμπτη ξημερώματα...
07 Ιουλίου, 2020 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 19:39

Τους κτήτορές της πανηγυρίζει η Ι.Μ. Κουδουμά

Διαδώστε:
Τους κτήτορές της πανηγυρίζει η Ι.Μ. Κουδουμά

Την προσεχή Παρασκευή (10 Ιουλίου 2020) πανηγυρίζει η Ι.Μ. Παναγίας Κουδουμά τους Κτήτορες αυτής, Οσίους Πατέρες Παρθένιο και Ευμένιο. Κατά την Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Ιεροδιακόνου π.Πορφυρίου Βατσιθιανού, αδελφού της Ι.Μονής Κουδουμά, που βρίσκεται στις νότιες ακτές της Κρήτης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τετάρτη βράδυ με Πέμπτη ξημερώματα στο καθολικό της Ιεράς Μονής Κουδουμά, θα πραγματοποιηθεί Ιερά αγρυπνία επί την εορτή των Οσίων.
Πέμπτη, 7:00 μ.μ.: Εσπερινός.
Παρασκευή πρωί 7:00 έως 11:00 π.μ.: Όρθρος, πολυαρχιερατική Θεία λειτουργία και χειροτονία.

Οι πατέρες της Ιεράς Μονής Κουδουμά μηνούν στους πιστούς να γιορτάσουν μαζί τους: «Θα χαρούμε πολύ αυτές τις μέρες να σας έχουμε κοντά μας, αντλώντας κάθε ευλογία εκ των Οσίων μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων