26/09/2021 28/09/2021 Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, με την κανονική άδεια του τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ιερούργησε στην Ιερά Μονή της Παναγίας στη Κλεισούρα, όπου ασκήτεψε η Αγία Σοφία, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 20:09

Τρισάγιο μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας στην Μονή Παναγίας Κλεισούρας

Διαδώστε:
Τρισάγιο μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας στην Μονή Παναγίας Κλεισούρας

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, με την κανονική άδεια του τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ιερούργησε στην Ιερά Μονή της Παναγίας στη Κλεισούρα, όπου ασκήτεψε η Αγία Σοφία, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ και επί του τάφου στη Καστοριά.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων