20/07/2019 20/07/2019 Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, την Πέμπτη 18 Ιουλίου  Ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου και Συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος και του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια τελέσθηκε Αρχιερατικό​ εσσαρακονταπενταετές μνημόσυνο του αειδήμου Μητροπολίτου Κυδωνίας καί Αποκορώνου κυρού Νικηφόρου...
20 Ιουλίου, 2019 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 17:01

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, την Πέμπτη 18 Ιουλίου  Ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου και Συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος και του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια τελέσθηκε Αρχιερατικό​ εσσαρακονταπενταετές μνημόσυνο του αειδήμου Μητροπολίτου Κυδωνίας καί Αποκορώνου κυρού Νικηφόρου Συντζανάκη και μνημόσυνο υπέρ των αειμνήστων διδασκάλων και των τεθνεώτων μαθητών και διακονητών της Γεραράς Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης η οποία για πολλά χρόνια είχε την έδρα της στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Στο Αρχιερατικό Μνημοσυνο προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάμπης Σιβρύτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, συμπροσευχούμενων του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, του Σεβ. Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Αρσενίου, του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος και του Οικείου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων