18/06/2023 18/06/2023 Την Β’  Κυριακή Ματθαίου 18 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη  και τέλεσε την Αρχιερατικη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής  Αγίου Χαραλάμπους Λευκών –  Αυλωναρίου. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Γκέγκες και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής και Απόστολος Μπάκουλης. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος...
18 Ιουνίου, 2023 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023 - 17:48

Β’ Κυριακή Ματθαίου στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου

Διαδώστε:
Β’ Κυριακή Ματθαίου στην Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους Λευκών Αυλωναρίου

Την Β’  Κυριακή Ματθαίου 18 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη  και τέλεσε την Αρχιερατικη Θεία Λειτουργία στο καθολικό της Ιεράς Μονής  Αγίου Χαραλάμπους Λευκών –  Αυλωναρίου.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πρόδρομος Γκέγκες και οι Διάκονοι Στυλιανός Πεταχτής και Απόστολος Μπάκουλης.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ο οποίος και  ανέλυσε με τον θεόπνευστο και φωτισμένο λόγο του εστιάζοντας τον  στην σημερινή  ευαγγελική περικοπή κατά Ματθαίο Δ'(4) 18 – 23.
Στην Θεία Ευχαριστία συμμετείχαν η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεολογία Μοναχή μετά της συνοδείας της καθώς επίσης  και πολλοί προσκυνητές  πιστοί της ιεράς μονής.
Φωτογραφίες Μαρία Βυζανιάρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων