25/04/2019 25/04/2019 Θερμοτάτη υποδοχή επιφύλαξαν το Πρωΐ (Του Λαζάρου) 20/4/2019 και ώρα 11:30 στο Νέο Ποιμενάρχη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο, η αδελφότητα της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρο. Η Υποδοχή ήταν θερμή και σε κλίμα συγκίνησης. Τον νέο Μητροπολίτη Υποδέχτηκαν: ο Σεβασμιώτατος Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, ο Γέροντας και ηγούμενος της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρα...
25 Απριλίου, 2019 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2019 - 19:02

Η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρο

Διαδώστε:
Η υποδοχή του νέου Μητροπολίτη στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρο

Θερμοτάτη υποδοχή επιφύλαξαν το Πρωΐ (Του Λαζάρου) 20/4/2019 και ώρα 11:30 στο Νέο Ποιμενάρχη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο, η αδελφότητα της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρο.

Η Υποδοχή ήταν θερμή και σε κλίμα συγκίνησης.

Τον νέο Μητροπολίτη Υποδέχτηκαν: ο Σεβασμιώτατος Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, ο Γέροντας και ηγούμενος της Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρα Δρυοβούνου π. Στέφανος, ο Προτοσύγκελος της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος, π. Ιωάννης από το Μικρόκαστρο, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Θεολογία Μοναχή με την υπόλοιπη αδερφότητα, κληρικοί αλλά και αρκετός Κόσμος. Τις εντυπώσεις “έκλεψαν” οι δύο μικρές ντυμένες “Λαζαρίνες” όπου και πρόσφεραν την ανθοδέσμη στον Σεβασμιότατο.

Δείτε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων