25/10/2020 25/10/2020 Πανηγυρικά και με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο εσπερινός στο Βυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Καρακαλά στον Δήμο Ναυπλιέων. Τον εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Χρυσόστομος Παπουλέσης. Καθ’ όλη την διάρκεια του εσπερινού είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Δημητρίου. Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον Κορονοϊό , δεν...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 22:31

Χαρά Θεού στη Μονή του Αγίου Δημητρίου – Καρακαλά

Διαδώστε:
Χαρά Θεού στη Μονή του Αγίου Δημητρίου – Καρακαλά

Πανηγυρικά και με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο εσπερινός στο Βυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Καρακαλά στον Δήμο Ναυπλιέων. Τον εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Χρυσόστομος Παπουλέσης. Καθ’ όλη την διάρκεια του εσπερινού είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Δημητρίου.

Φέτος, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον Κορονοϊό , δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Δημητρίου. Στην Ιερά Μονή ζει γυναικεία αδελφότητα, με ηγουμένη την Αδελφή Χριστονύμφη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων