03/01/2021 03/01/2021 Στο σημερινό του κήρυγμα μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ των Φώτων (3/1/2021), ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, Γέροντας Γαβριήλ, γέμισε με ελπίδα το ποίμνιο για την κατάσταση που ζούμε, λέγοντας πως δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, αλλά να έχουμε υπομονή, προσοχή και προσευχή κι ο Θεός δεν θα μας αφήσει. Οι σύγχρονοι...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 17:28

Χάρη στις δεήσεις της Παναγίας και των Αγίων μας θα σταθούμε όλοι!

Διαδώστε:
Χάρη στις δεήσεις της Παναγίας και των Αγίων μας θα σταθούμε όλοι!

Στο σημερινό του κήρυγμα μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής προ των Φώτων (3/1/2021), ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, Γέροντας Γαβριήλ, γέμισε με ελπίδα το ποίμνιο για την κατάσταση που ζούμε, λέγοντας πως δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, αλλά να έχουμε υπομονή, προσοχή και προσευχή κι ο Θεός δεν θα μας αφήσει. Οι σύγχρονοι Άγιοι αποτελούν το αλάτι της γης αφού βοηθούσαν και βοηθούν τους ανθρώπους να κρατήσουν άμυνα εναντίον των φθοροποιών πνευμάτων και να κρατηθούν όρθιοι! 

«Με την πίστη μας, με τη ελπίδα μας στο Θεό και τους Αγίους μας, με την μετάνοιά μας, προπάντων, θα ελκύουμε την Χάρη του Θεού κι Εκείνος θα φωτίζει τα σκοτάδια μας.
Υπομονή, προσευχή και πολλή προσοχή… Ένα είναι βέβαιο: Ο Θεός δεν θα μας αφήσει!
Οι Άγιοι είναι δίπλα μας! Το επιβεβαιώνουν οι καθημερινές μαρτυρίες των ανθρώπων», τόνισε ο Γέροντας Γαβριήλ, αναφέροντας, μάλιστα, και μαρτυρίες για πρόσφατες ολοζώντανες εμφανίσεις του Οσίου Ιακώβου…
«Ό,τι και να μας συμβεί κρατείστε άμυνα!
Δεν είμαστε μόνοι μας! 25 ώρες το 24ωρο ο διάβολος μας πολεμάει…
Εμείς, όμως, να είμαστε κοντά στους Πατέρες της Εκκλησίας, με εμπιστοσύνη στους Αγίους μας και την Κυρία Θεοτόκο, που έχουν λιώσει τα γόνατά της, να δέεται για εμάς..
Χάρη στις δεήσεις της Παναγίας μας και των Αγίων μας θα σταθούμε όλοι μας.
Μην χάνουμε την ελπίδα μας…
Ο κύριος στόχος του διαβόλου είναι να μας απογοητεύσει..
Δεν θα του κάνουμε το χατήρι…»

Δείτε την ομιλία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων