16/03/2021 16/03/2021 Τελέστηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγχωρήσεως» στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη , χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο. Πριν το Μέγα προκείμενο “Μη αποστρέψης…” χειροθέτησε σε Υποδιάκονο τον Μοναχό Αρσένιο της Ιεράς Μητροπόλεως, του οποίου απηύθυνε σύντομες πατρικές...
16 Μαρτίου, 2021 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 11:28

Χειροθέτησε Υποδιάκονο ο Μητροπολίτης Ταμασού

Διαδώστε:
Χειροθέτησε Υποδιάκονο ο Μητροπολίτης Ταμασού

Τελέστηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός «της Συγχωρήσεως» στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη , χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

Πριν το Μέγα προκείμενο “Μη αποστρέψης…” χειροθέτησε σε Υποδιάκονο τον Μοναχό Αρσένιο της Ιεράς Μητροπόλεως, του οποίου απηύθυνε σύντομες πατρικές συμβουλές.

Στην ομιλία του, ο Πανιερώτατος, αναφέρθηκε στην αξία της συγχώρεσης. Τόνισε ότι πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε. Τέλος, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλο στάδιο στα πνευματικά αθλήματα της αρχομένης Αγίας Τεσσαρακοστής και να αξιωθούμε, να προσκυνήσουμε το Πάθος αλλά και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού.

Στο τέλος του Εσπερινού ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή προς τους κληρικούς και τους πιστούς εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων