27/03/2022 27/03/2022 Το Σάββατο 26 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Κορώνης τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου στην οποία τελέσθηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του αδελφού της Ιεράς Μονής ιεροδιακόνου Ιωσήφ. Συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς Αλμυρού Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πελεκητής και Πρωτοσύγκελλος της...
27 Μαρτίου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 8:07

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μονή Κορώνης

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μονή Κορώνης

Το Σάββατο 26 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Κορώνης τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου στην οποία τελέσθηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του αδελφού της Ιεράς Μονής ιεροδιακόνου Ιωσήφ.

Συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς Αλμυρού Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πελεκητής και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Κάϊας και λοιποί κληρικοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων