23/10/2019 23/10/2019 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά τελέσθηκε η χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου π. Αντρέα Νίστωρ. Τη Θεία Λειτουργία και την χειροτονία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος με την συμμετοχή πάρα πολλών πιστών. Ο π. Αντρέας στο λόγο του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο για την...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 16:51

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά

Διαδώστε:
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά τελέσθηκε η χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Διακόνου π. Αντρέα Νίστωρ. Τη Θεία Λειτουργία και την χειροτονία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος με την συμμετοχή πάρα πολλών πιστών. Ο π. Αντρέας στο λόγο του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη και την στήριξή του και ευχαρίστησε τους οικείους του, τους ιερείς που συμμετείχαν στη χειροτονία του, και όλους όσοι τον στήριξαν.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στον Άγιο Αρτέμιο τον στρατιώτη του Χριστού, που τιμά η Εκκλησία μας την 20η Οκτωβρίου, καθώς και στη σπουδαιότητα του μυστηρίου της ιερωσύνης σύμφωνα με τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Και ευχήθηκε πατρικά στον π. Αντρέα καλή και ευλογημένη διακονία στο θυσιαστήριο του Κυρίου.

Στο τέλος ο π. Αντρέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχτηκε τις ευχές του εκκλησιάσματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων