13/12/2021 13/12/2021 Στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και τέλεσε την χειροτονία σε Πρεσβύτερο του ιεροδιακόνου Θεοκτίστου Παλαιοδήμου. Επίσης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού, πάλι στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τρικόρφου, χοροστάτησε...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:31

Χειροτονίες πρεσβυτέρων τέλεσε ο Μητροπολίτης Φωκίδος

Διαδώστε:
Χειροτονίες πρεσβυτέρων τέλεσε ο Μητροπολίτης Φωκίδος

Στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και τέλεσε την χειροτονία σε Πρεσβύτερο του ιεροδιακόνου Θεοκτίστου Παλαιοδήμου.

Επίσης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού, πάλι στο Ιερό Ησυχαστήριο του Τρικόρφου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και τέλεσε την χειροτονία σε Πρεσβύτερο του ιεροδιακόνου Σάββα Κουρή.

Μετά τις χειροτονίες ακολούθησε κέρασμα και μοναστηριακή τράπεζα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων