22/01/2022 22/01/2022 Η Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς ανακοίνωσε πως λόγω της διασποράς του κορωνοϊού μέχρι και 27 Φεβρουαρίου 2022 δεν θα δέχεται προσκυνητές κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μονής, “λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού και της μεγάλης εκτάσεως που έχει λάβει η διασπορά της ασθένειας, του περιορισμένου...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 17:24

Χωρίς προσκυνητές οι Ιερές Ακολουθίες στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς

Διαδώστε:
Χωρίς προσκυνητές οι Ιερές Ακολουθίες στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς

Η Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς ανακοίνωσε πως λόγω της διασποράς του κορωνοϊού μέχρι και 27 Φεβρουαρίου 2022 δεν θα δέχεται προσκυνητές κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μονής, “λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού και της μεγάλης εκτάσεως που έχει λάβει η διασπορά της ασθένειας, του περιορισμένου χώρου εντός του Καθολικού και των μέτρων της πολιτείας, η Ιερά Μονή Μυρτιάς μέχρι και 27 Φεβρουαρίου 2022 δεν θα δέχεται προσκυνητές κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών.
Ευχόμαστε η Παναγία μας να προστατεύει, να μεσιτεύει και να παρακαλεί τον Υιό της για την απαλλαγή από τη ασθένεια αυτή και να χαρίζει σε όλους σας έτη πολλά κι ευλογημένα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων