19/01/2022 19/01/2022 Δεν θα επιτραπεί η έλευση προσκυνητών στο πανηγυρίζον και φερώνυμο Μετόχι της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού, που βρίσκεται εντός της Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου στο ακρωτήριο «Κάβο Σίδερο». Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι επειδή εξακολουθούν να ισχύουν και φέτος τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 11:33

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών η φετινή γιορτή του Αγίου Ισιδώρου στον Κάβο Σίδερο

Διαδώστε:
Χωρίς την παρουσία προσκυνητών  η φετινή γιορτή του Αγίου Ισιδώρου στον Κάβο Σίδερο

Δεν θα επιτραπεί η έλευση προσκυνητών στο πανηγυρίζον και φερώνυμο Μετόχι της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού, που βρίσκεται εντός της Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου στο ακρωτήριο «Κάβο Σίδερο».

Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι επειδή εξακολουθούν να ισχύουν και φέτος τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Έτσι, κατά την φετινή εορτή της μνήμης του Οσίου Ισιδώρου του Πηλουσιώτου το εσπέρας της Πέμπτης 3 και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 δεν θα επιτραπεί η έλευση προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων