12/08/2020 12/08/2020 «Μετέστης προς την ζωήν, μήτηρ υπάρχουσα της ζωής». Μητέρα της ζωής και μητέρα όλων μας η Υπεραγία Θεοτόκος, ζει για μας τους ανθρώπους, τα παιδιά Της, μεσιτεύοντας ακατάπαυστα υπέρ πάντων ημών. Η Ιερά, ιστορική, σεβασμία, Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς Κολυμβαρίου εορτάζει και πανηγυρίζει την πάνσεπτο εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σύμφωνα με το...
12 Αυγούστου, 2020 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 11:16

Υπαίθριος εορτασμός τον Δεκαπενταύγουστο στην Ι. Πατριαρχική Μονή Γωνιάς

Διαδώστε:
Υπαίθριος εορτασμός τον Δεκαπενταύγουστο στην Ι. Πατριαρχική Μονή Γωνιάς

«Μετέστης προς την ζωήν, μήτηρ υπάρχουσα της ζωής».

Μητέρα της ζωής και μητέρα όλων μας η Υπεραγία Θεοτόκος, ζει για μας τους ανθρώπους, τα παιδιά Της, μεσιτεύοντας ακατάπαυστα υπέρ πάντων ημών. Η Ιερά, ιστορική, σεβασμία, Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς Κολυμβαρίου εορτάζει και πανηγυρίζει την πάνσεπτο εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Παρασκευή 14 Αυγούστου

Ώρα 8.00 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

Ώρα 10.00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις
Ώρα 11.00 μ.μ. Νυκτερινή Θεία Λειτουργία όπου και θα ψαλλούν τα «Εγκώμια της Παναγίας» ενώπιον του Επιταφίου της Παναγίας, κατά την Ιεροσολυμίτικη τάξη.

Σάββατο 15 Αυγούστου. Ώρα 7.30 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
Ώρα 7.30 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Κτητορικό Μνημόσυνο

Κυριακή 16 Αυγούστου Ώρα 7.00 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
Ώρα 7.30 μ.μ. Αρχιερατικός Εσπερινός

Των Θείων Λειτουργιών και Ιερών Ακολουθιών του τριημέρου θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος. Λόγω των νέων δεδομένων και ισχυουσών μέτρων και ως συμβολή προς την κατεύθυνση αυτή όλες οι Ιερές Ακολουθίες του τριημέρου θα τελεστούν στον ευρύχωρο και άνετο προαύλιο χώρο της Μονής, όπου θα έχει τοποθετηθεί και ο Επιτάφιος της Παναγίας, προς διευκόλυνση των ευλαβών προσκυνητών. Η Ιερά Μονή καλεί τον ευσεβή και Θεοτοκόφιλο λαό του Θεού όπως μετέχει του εορτίου τριημέρου και λάβει την ευλογία και χάρι της Παναγίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων