09/12/2020 09/12/2020 “Ένας ακόμα Άγιος επάνω…” αναφέρει η Υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή σε επίκαιρη ανάρτησή της. “Ημερα χαράς για το πνεύμα του. Ο Γεώργιος Αρβανίτης υπήρξε η ψυχή του μοναστηριού του Οσίου Πορφυρίου, ο πιο ακέραιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με συνάφεια λόγων και πράξεων. Ένας άνθρωπος έμπνευση για πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και για εμένα,...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2020 - 17:58

“Υπήρξε η ψυχή του μοναστηριού του Οσίου Πορφυρίου”

Διαδώστε:
“Υπήρξε η ψυχή του μοναστηριού του Οσίου Πορφυρίου”
“Ένας ακόμα Άγιος επάνω…” αναφέρει η Υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή σε επίκαιρη ανάρτησή της. “Ημερα χαράς για το πνεύμα του. Ο Γεώργιος Αρβανίτης υπήρξε η ψυχή του μοναστηριού του Οσίου Πορφυρίου, ο πιο ακέραιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με συνάφεια λόγων και πράξεων. Ένας άνθρωπος έμπνευση για πολύ κόσμο, μεταξύ των οποίων και για εμένα, καθώς υπήρξε η αιτία, η αφορμή και ο λόγος που ακολούθησα προσωπικά τη νομική επιστήμη. Τέως πρόεδρος Εφετών ο ίδιος, εγκατέλειψε οτιδήποτε κενοδοξο και ματαιόδοξο αυτού του κόσμου για να αφιερώσει τις γνώσεις και την αξία του σε μια αποστολή, την οποία έφερε σε πέρας στο ακέραιο, όπως ακριβώς του είχε ζητήσει ο Άγιος Πορφύριος Σήμερα, αποχαιρετώ ένα από τα σημαντικότερα σημαίνοντα πρόσωπα της ζωής μου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων