12/08/2022 12/08/2022 Το αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Μετεωριτίσσης θα υποδεχθούν σήμερα (Παρασκευή, 12 Αυγούστου) το απόγευμα, στις 7, στην  την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.  Η ιερά Εικόνα, την οποία θα υποδεχθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, θα παραμείνει μόνιμα στη Μονή προς προσκύνηση και ευλογία. Μετά την ενθρόνιση της Εικόνος,...
12 Αυγούστου, 2022 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 12:21

Υποδοχή Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Μετεωριτίσσης στην Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σιαμάδων

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Μετεωριτίσσης στην Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Σιαμάδων

Το αντίγραφο της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Μετεωριτίσσης θα υποδεχθούν σήμερα (Παρασκευή, 12 Αυγούστου) το απόγευμα, στις 7, στην  την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων. 

Η ιερά Εικόνα, την οποία θα υποδεχθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, θα παραμείνει μόνιμα στη Μονή προς προσκύνηση και ευλογία.

Μετά την ενθρόνιση της Εικόνος, θα τελεσθεί η ακολουθία του μικρού παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων