01/06/2019 01/06/2019 Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας και Χαριτοβρύτου Χειρός του Αγίου ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου την Πέμπτη 30 Μαΐου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος λίγο πριν την αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου για την Πάτρα το κόμισε στην Ιερά Μονή για...
01 Ιουνίου, 2019 - 15:56

Υποδοχή Τιμίας Χειρός Αγ. Ανδρέου στην Ι.Μ. Κοιμ. Θεοτόκου Κορμπόβου

Διαδώστε:
Υποδοχή Τιμίας Χειρός Αγ. Ανδρέου στην Ι.Μ. Κοιμ. Θεοτόκου Κορμπόβου

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας και Χαριτοβρύτου Χειρός του Αγίου ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος λίγο πριν την αναχώρηση του Ιερού Λειψάνου για την Πάτρα το κόμισε στην Ιερά Μονή για να προσκυνήσουν και λάβουν την ευλογία του Αγίου οι αδελφές, καθώς και ο Πνευματικός της Μονής, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου Γέροντας Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την άδεια και την μεγάλη ευλογία να μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών η Τιμία Χείρα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, αλλά και τον π. Ιερόθεο με την συνοδεία του για τον κόπο του να έρθει στην αγιοτόκο πόλη των Τρικάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων