19/04/2024 19/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, διοργανώνουν εκδήλωση με αναφορά στον Πανάγιο Τάφο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Απριλίου και ώρα 19.00μ.μ. στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Κεντρική ομιλήτρια η κα Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος της...
19 Απριλίου, 2024 - 11:55

«Ο Πανάγιος Τάφος. Το μνημείο και το έργο. Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου»

Διαδώστε:
«Ο Πανάγιος Τάφος. Το μνημείο και το έργο. Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου»

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, διοργανώνουν εκδήλωση με αναφορά στον Πανάγιο Τάφο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Απριλίου και ώρα 19.00μ.μ. στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Κεντρική ομιλήτρια η κα Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Τ.Ε.Ε., η οποία θα μιλήσει με θέμα: «Ο Πανάγιος Τάφος. Το μνημείο και το έργο. Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου»

 

Διαβάστε αναλυτικά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων