08/06/2019 08/06/2019 Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Μακεδονίας-Θράκης «Ο Καπετάν Άγρας (Τέλλος Αγαπηνός)» διοργανώνει την ετήσια τελετή στη μνήμη του εθνικού ήρωα Μακεδονομάχου Καπετάν Άγρα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 μ. μ. στο μνημείο του, που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Στην τελετή θα τειμήσουν με την παρουσία τους...
08 Ιουνίου, 2019 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 11:12

Εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα Καπετάν Άγρα

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τον ήρωα Καπετάν Άγρα

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Μακεδονίας-Θράκης «Ο Καπετάν Άγρας (Τέλλος Αγαπηνός)» διοργανώνει την ετήσια τελετή στη μνήμη του εθνικού ήρωα Μακεδονομάχου Καπετάν Άγρα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 μ. μ. στο μνημείο του, που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Στην τελετή θα τειμήσουν με την παρουσία τους οι θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές και δημοτικές αρχές, καθώς και φορείς της Μακεδονίας και της Μεσσηνίας. Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι Κανταδόροι της Ίμβρου και η Χορωδία, καθώς και το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Ιμβρίων Μακεδονίας-Θράκης. Θα ακολουθήσει δεξίωση, ενώ η παρουσία όλων θα περιποιήσει τιμή στον θρυλικό ήρωα και στον Σύλλογό μας όπως ανακοινώνεται χαρακτηριστικά από τον εν λόγω σύλλογο Μεσσηνίων Μακεδονίας-Θράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων