24/04/2019 24/04/2019 Εδώ και τρία χρόνια η Peace of Art, Inc. (www.peaceofart.org) κάνει εκστρατεία στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων, τοποθετώντας ψηφιακές πινακίδες σε διάφορες περιοχές της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ. Φέτος οι πινακίδες «Μην ξεχάσεις ποτέ» στήθηκαν από τον Μάρτιο και θα παραμείνουν στη θέση τους έως τις 30 Απριλίου, λίγες μέρες μετά την 104η...
24 Απριλίου, 2019 - 14:20

Γενοκτονία Αρμενίων: “Μην ξεχάσεις ποτέ”

Διαδώστε:
Γενοκτονία Αρμενίων: “Μην ξεχάσεις ποτέ”

Εδώ και τρία χρόνια η Peace of Art, Inc. (www.peaceofart.org) κάνει εκστρατεία στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Αρμενίων, τοποθετώντας ψηφιακές πινακίδες σε διάφορες περιοχές της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ. Φέτος οι πινακίδες «Μην ξεχάσεις ποτέ» στήθηκαν από τον Μάρτιο και θα παραμείνουν στη θέση τους έως τις 30 Απριλίου, λίγες μέρες μετά την 104η επέτειο από το έγκλημα κατά των Αρμενίων, το 1915.

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας ένας έφηβος που έμεινε ορφανός το 1915 και επέζησε της Γενοκτονίας, ή ξεριζώθηκε από τη γη του, και μοιάζει με εκείνον που απελευθέρωσε αργότερα το Αρτσάχ ή σήμερα ζει στην ανεξάρτητη Αρμενία.

«Στην ψυχή όλων των Αρμενίων, ανεξάρτητα από το πού ζουν, στην πατρίδα ή στο εξωτερικό, θα ζει πάντοτε ο ίδιος νεαρός που ποτέ δεν θα ξεχάσει, δεν θα εγκαταλείψει τον αγώνα, και απαιτεί καταδίκη αλλά και λύτρωση από την ατιμωρησία των δραστών της Γενοκτονίας» δήλωσε ο Ντανιέλ Βαρουγιάν Χεζινιάν, πρόεδρος και ιδρυτής του οργανισμού Peace of Art, Inc.

Πηγή: Pontos news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων