22/05/2020 22/05/2020 Στις 20 Μαϊου 1941 εκκινεί η Μάχη της Κρήτης, τα γεγονότα της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε συνοπτικά στο παρακάτω βίντεο. Η απόβαση των Γερμανικών δυνάμεων στη Μεγαλόνησο θα τους κοστίσει σε χρόνο και σε πολύ σημαντικές απώλειες εωσότου καταβάλλουν τους γενναίους Έλληνες Κρήτες πολεμιστές. Η προβολή που ακολουθεί διατίθεται στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και πιο...
22 Μαΐου, 2020 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 20:17

Η Μάχη της Κρήτης σε ένα βίντεο του Πολεμικού Μουσείου

Διαδώστε:
Η Μάχη της Κρήτης σε ένα βίντεο του Πολεμικού Μουσείου

Στις 20 Μαϊου 1941 εκκινεί η Μάχη της Κρήτης, τα γεγονότα της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε συνοπτικά στο παρακάτω βίντεο. Η απόβαση των Γερμανικών δυνάμεων στη Μεγαλόνησο θα τους κοστίσει σε χρόνο και σε πολύ σημαντικές απώλειες εωσότου καταβάλλουν τους γενναίους Έλληνες Κρήτες πολεμιστές. Η προβολή που ακολουθεί διατίθεται στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα “πολυμεσικές εφαρμογές”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων