21/06/2021 21/06/2021 Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος Προικοδοτημένος με ξεχωριστή οξυδέρκεια, αλύγιστη θέληση να πετύχει, αλλά και με την ηθική επικουρία, των παρακαταθηκών της τιμημένη Βορείου Ηπείρου, πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία στη ζωή του ο Γεώργιος Σίνας. Αναγορεύτηκε στους κορυφαίους επιχειρηματίες της Βαλκανικής και της κεντρικής Ευρώπης, με βασικό πυλώνα των επιχειρήσεων του, την τραπεζιτική πίστη, τα...
21 Ιουνίου, 2021 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 10:48

Ο εμπνευσμένος μας εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Σίνας

Διαδώστε:
Ο εμπνευσμένος μας εθνικός ευεργέτης Γεώργιος Σίνας

Γράφει ο Πάνος Ν. Αβραμόπουλος

Προικοδοτημένος με ξεχωριστή οξυδέρκεια, αλύγιστη θέληση να πετύχει, αλλά και με την ηθική επικουρία, των παρακαταθηκών της τιμημένη Βορείου Ηπείρου, πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία στη ζωή του ο Γεώργιος Σίνας. Αναγορεύτηκε στους κορυφαίους επιχειρηματίες της Βαλκανικής και της κεντρικής Ευρώπης, με βασικό πυλώνα των επιχειρήσεων του, την τραπεζιτική πίστη, τα ακίνητα και τους σιδηροδρόμους, φθάνοντας στο σημείο να δανείζει κυβερνήσεις, αλλά παράλληλα υλοποίησε ένα πελώριο έργο εθνικής ωφέλειας προς την Ελλάδα, που δικαίως τον κατά-τάσσει, στους μεγαλύτερους ευεργέτες της. Με κορυφαία του δωρεά προς την ελληνική πατρίδα, το Αστε-ροσκοπείο Αθηνών, στον πανέμορφο λόφο των Νυμφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων